Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/11065
Назва: Управління проєктом реконструкції п’ятизіркового готелю на 111 місць
Автори: Ширяєва, Н.Ю.
Булка, С.Є.
Ключові слова: менеджмент
управління проєктами
будівельна галузь
Дата публікації: 2024
Видавництво: Управління проектами: проектний підхід в сучасному менеджменті. матер. ХV Міжн.наук.-практ. Інтернет-конф. 18-19 жовтня 2024 р. Одеса: ОДАБА
Серія/номер: ;с.180-184
Короткий огляд (реферат): Україна розташована у центрі Європи та має всі умови для належного розвитку економіки за рахунок туризму, проте суттєво відстає від провідних держав світу за рівнем розвитку туристичної інфраструктури та якості туристичних послуг. Однією з основних складових частин туристичної індустрії України є готельне господарство. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні є одним з перспективних напрямів національної економіки. Світовий досвід свідчить, що готельне та ресторанне господарства, розвиваються достатньо швидкими темпами і у середньому за рік готельний фонд збільшується на 3–5%. В нашій державі для обслуговування подорожуючих у 2018 році, за даними Державної служби статистики України, функціонувало 4985 суб’єктів господарювання різних форм власності, що займались готельною діяльністю та наданням подібних послуг у засобах тимчасового розміщування. У 2022 році загальна пропозиція готелів різних категорій становила 10 900 номерів, з яких 3 927 трьохзіркових, 36 224 чотирьохзіркових, 1 518 п’ятизіркових. Вказане підтверджує сталий ріст готельного фонду. Однак розвиток готельного господарства в Україні сьогодні стримується низкою чинників, а саме військовою агресією рф, економічною кризою в державі, низьким платоспроможним попитом туристів, наслідками впливу пандемії COVID-19. Після завершення військових дій, твердою перемогою над агресором, відбудовою цивільної інфраструктури, вітчизняна готельна сфера потребуватиме відновлення, що визначає необхідність пошуку нових ефективних форм виходу готельних підприємств з кризи та недопущення їх банкрутства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/11065
Розташовується у зібраннях:УП 2024р.



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.