Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4018
Назва: Размещение предприятий общественного питания в исторической застройке
Автори: Колесникова, Н.Ю.
Ключові слова: предприятия общественного питания
историческая застройка
Дата публікації: 2017
Видавництво: Збірник тез міжнародної науково-практичної конференції «Сучасне місто - проблеми та їх вирішення» 21-23 вересня
Серія/номер: ;с.35-36
Короткий огляд (реферат): Размещение предприятий питания в структуре города имеет свои особенности, связанные не только с функционально-планировочным пешением но и с архитектурно художественным образом здания, который влияет на общую застройку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4018
Розташовується у зібраннях:Стаття в матеріалах конференцій та семінарів, симпозіумів. Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Размещение предприятий общественного питания в исторической застройке.pdfОсновная статья664,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.