Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5622
Название: Особливості функціонування фінансового механізму соціального страхування України
Авторы: Телічко, Н.А.
Ключевые слова: фінансовий механізм
соціальне страхування
Дата публикации: 2014
Издательство: Сучасні тенденції економічного та соціального розвитку: держава, регіон, підприємство: Матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю (м. Луганськ, 19 лютого 2014 р.) : - Луганськ: «Русь»
Серия/номер: ;с.153-154
Краткий осмотр (реферат): Рівень недержавного пенсійного страхування, як складової фінансового механізму системи соціального страхування за своєю сутністю має добровільний характер, і тому, ін є по суті недосяжним на сьогодні для України. Тобто, запровадження цього рівня соціального страхування можливе лише тільки після поліпшення фінансового стану громадян. В тезах було виділено загальні напрямки в визначенні фінансового механізму системи соціального страхування як економічної категорії та структури її побудови. Запропоновано організаційно-економічний механізм розвитку соціального страхування на основі його організаційно-функціональної сутності й в контексті соціальних та виробничих відносин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5622
Располагается в коллекциях:Стаття в матеріалах конференцій та семінарів, симпозіумів. Тези

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Особливості функціонування фінансового механізму.pdfОсновна стаття91,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.