Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5683
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСахацький, М.П.-
dc.contributor.authorЗахарченко, О.В.-
dc.contributor.authorСахацький, П.М.-
dc.date.accessioned2018-04-16T08:28:15Z-
dc.date.available2018-04-16T08:28:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5683-
dc.description.abstractВ статті визначається об’єкт та суб’єкт дослідження, обґрунтовується зміст та розкриваються складові елементи системи управління збутовою діяльністю.uk_UA
dc.relation.ispartofseriesВипуск 12;с.209-214-
dc.subjectсистема управлінняuk_UA
dc.subjectзбутова діяльністьuk_UA
dc.subjectм’ясопереробні підприємстваuk_UA
dc.titleУправління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємствuk_UA
dc.title.alternativeВісник Прикарпатського університету. Серія «Економіка».. – Івано-Франківськ: Плайuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Стаття в журналі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств.pdfОсновна стаття281,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.