Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5683
Назва: Управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств
Інші назви: Вісник Прикарпатського університету. Серія «Економіка».. – Івано-Франківськ: Плай
Автори: Сахацький, М.П.
Захарченко, О.В.
Сахацький, П.М.
Ключові слова: система управління
збутова діяльність
м’ясопереробні підприємства
Дата публікації: 2017
Серія/номер: Випуск 12;с.209-214
Короткий огляд (реферат): В статті визначається об’єкт та суб’єкт дослідження, обґрунтовується зміст та розкриваються складові елементи системи управління збутовою діяльністю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5683
Розташовується у зібраннях:Стаття в журналі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств.pdfОсновна стаття281,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.