Архітектура будівель і споруд Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Архітектурно-просторове формування громадських торговельно-розважальних комплексів Торгово-розважальний центр в м. Марракеш. МароккоЕль-Мортада, Ясcін
2022Архітектурно-композиційне формування готельных будивль та комплексив Готельний комплекс в м. Рабат. МароккоУтаик, Вафае
2022Торговый центр в г.Танжер, МароккоХамза, Эль Хамдуни
2022Архитектурная организация гостиничных комплексов. Гостиничный комплекс в г. Мекнес. МароккоБарбу Фатима, Ез-Зохра
2022Гостиничный Комплекс, г.РабатАит Ель Кади, Нордин
2022Выставочный комплекс в г.Танжер , МароккоИльяс, Дрисси
2022Архитектурно планировочная организация житлових комплексов , жилой комплекс в г. Танжер , МароккоАюб, Анан
2021Архітектурно-планувальна організація багатофункціональних бізнес-центрів. Бізнес центр в м.ОдесаКоршевенюк, В.В.; Ярьоменко, І.С.; Захаревська, Н.С.
2021Архітектурно-планувальне формування просторових комплексів. Санаторій для батьків з дітьми в м.ОдесаНгуєн, Т.В.; Ярьоменко, І.С.
2021Торгівельно-розважальний комплекс. Торгівельно-розважальний комплекс в м.ОдесаКазанцева, А.; Ярьоменко, І.С.; Захаревська, Н.С.
2021Архітектурне формування музейно-виставкових комплексів. Музейно-виставковий комплекс в м.ОдесаРудакова, М.Р.; Харитонова, А.А.
2017Архитектурно-планировочное формирование аэроокзалов. Аэровокзал в Одесской областиСподобаева, В.М.; Ковальский, Л.Н.; Москалюк, Е.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12