Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/9401
Назва: Класифікація оранжерейних структур за основними ознаками
Автори: Мержієвська, Н.Ю.
Соколова, А.В.
Ключові слова: класифікація
структур
Дата публікації: 2021
Видавництво: CППРСМ-21,Одеса ОДАБА
Серія/номер: 21;102-104
Короткий огляд (реферат): Зелене будівництво- це практика будівництва і експлуатації будівель,метою якої є зниження рівня споживання енергетичних і матеріальних ресурсів на протязі всього життєвого циклу будівлі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/9401
Розташовується у зібраннях:СППРСМ,21р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kласифікація оранжерейних структур за основними ознаками.pdf154,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.