Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/10643
Назва: | Характерні особливості функціонування сучасних еко-готелів |
Автори: | Чуйко, К.І. Маковецька, О.О. |
Ключові слова: | функціонування сучасних еко-отелів характерні особливості екологічні технології концепції харчування |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Одеса, ОДАБА |
Серія/номер: | ;337-340 |
Короткий огляд (реферат): | Дана стаття присвячена розгляду характерних особливостей функціонування еколо- гічних готелів. У статті обгрунтовано актуальність розвитку екологічного спрямування у готельному секторі. На конкретних прикладах проаналізовано діючі готельні підприємстваданого типу, виділено їх специфічні риси. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/10643 |
Розташовується у зібраннях: | 2023р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Характерні особливості функціонування....pdf | 718,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.