Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/1314
Название: Малогабаритні транспортні причепи з незалежними підвіскам, що складаються та автоматично керують поперечною стійкістю.
Авторы: Бажанов, О.І.
Мацей, Р.О.
Оргіян, О.А.
Ключевые слова: транспорт
причеп
підвіска
стійкість
будівля
Дата публикации: 2014
Краткий осмотр (реферат): В будівельній індустрії підвищення продуктивності будівельних робіт неможливо без широкого застосування засобів механізації, одним з елементів яких є експлуатація перспективних конструкцій малогабаритних транспортних причепів, що використовуються для транспортування вантажу, а також встановленого на них різного технологічного обладнання, що застосовується при виконанні будівельних робіт. При цьому таке обладнання може мати різне цільове призначення, наприклад, цистерни для транспортування рідких будівельних сумішей, суміше-бетононасоси, зварювальні апарати тощо. На теперішній час технічні рішення типових механічних вузлів і систем транспортних засобів (ТЗ) доведені практично до досконалості. Подальше вдосконалення конструкцій ТЗ в більшості випадків, виконується шляхом оснащення їх різними електронними і мікропроцесорними системами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/1314
Располагается в коллекциях:Вісник ОДАБА №54

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МАЛОГАБАРИТНІ ТРАНСПОРТНІ ПРИЧЕПИ З НЕЗАЛЕЖНИМИ ПІДВІСКАМ.pdfОсновна стаття501,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.