Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/1705
Назва: Исследование рецептуры, технологии и свойств кремнепора
Автори: Шашин, Д.В.
Сланевский, С.И.
Ключові слова: исследование
технология
кремнепор
структура
Дата публікації: 2010
Короткий огляд (реферат): Исследованы рецептура, технология и свойства кремнепора, полученного на основе трепела Первозвановского месторождения. Определено минимальное содержание стабилизатора структуры, достаточное для синхронизированного протекания процессов вспучивания и твердения. Получен кремнепор мелкопористой структуры с низкой средней плотностью и равномерным характером распределения пор.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/1705
Розташовується у зібраннях:Вісник ОДАБА №39 Часть2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шашин Д. В. Исследование рецептуры, технологии и свойств кремнепора.pdfосновная статья222,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.