Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/6293
Название: Навчально-методичне забезпечення самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни «Будівельне матеріалознавство. Спецкурс»
Авторы: Лавренюк, Л.І
Парута, В.А.
Ключевые слова: самостійна робота
матеріалознавство
студенти
спецкурс
Дата публикации: 2016
Краткий осмотр (реферат): У сучасних складних економічних умовах спеціаліст повинен вміти виконувати самостійно технічні та соціальні задачі. При вивченні дисципліни «Будівельне матеріалознавство. Спецкурс» для спеціальності «Промислове та цивільне будівництво» програмою передбачена самостійна робота студентів, котра зумовлює розвиток та закріплення їх знань. Крім традиційного виконання лабораторних та розрахунково-графічних робіт, для розвитку логічного і творчого мислення студентів пропонується скласти роздрібнену схему на вибрану тему. У центрі схеми записується назва теми і від неї відокремлюється у різні сторони усе, що з нею зв’язано: терміни, властивості матеріалу, сировинні матеріали, технологічні особливості, обладнання, схеми виробництва, різновиди виробів та конструкцій і т.п.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/6293
Располагается в коллекциях:2016р.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕНН%.pdfосновна стаття401,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.