Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/6293
Назва: Навчально-методичне забезпечення самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни «Будівельне матеріалознавство. Спецкурс»
Автори: Лавренюк, Л.І
Парута, В.А.
Ключові слова: самостійна робота
матеріалознавство
студенти
спецкурс
Дата публікації: 2016
Короткий огляд (реферат): У сучасних складних економічних умовах спеціаліст повинен вміти виконувати самостійно технічні та соціальні задачі. При вивченні дисципліни «Будівельне матеріалознавство. Спецкурс» для спеціальності «Промислове та цивільне будівництво» програмою передбачена самостійна робота студентів, котра зумовлює розвиток та закріплення їх знань. Крім традиційного виконання лабораторних та розрахунково-графічних робіт, для розвитку логічного і творчого мислення студентів пропонується скласти роздрібнену схему на вибрану тему. У центрі схеми записується назва теми і від неї відокремлюється у різні сторони усе, що з нею зв’язано: терміни, властивості матеріалу, сировинні матеріали, технологічні особливості, обладнання, схеми виробництва, різновиди виробів та конструкцій і т.п.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/6293
Розташовується у зібраннях:2016р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕНН%.pdfосновна стаття401,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.