Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/2702
Название: Практичний досвід використання збірного і монолітного неавтоклавного пінобетону при зведені енергоефективних будівель ТОВ "Будспектр"
Авторы: Пашинський, В.А.
Настоящий, В.А.
Дарієнко, В.В.
Томаченко, Є.О.
Ключевые слова: пінобетон
монолітні конструкції
вологісна усадка
наливна теплоізоляція
Дата публикации: 2016
Краткий осмотр (реферат): Пінобетон неавтоклавного твердіння є дешевим, екологічно чистим та ефективним будівельним матеріалом з достатньо високими теплотехнічними характеристиками. Перевагами пінобетону є невисока чутливість до ряду факторів, що впливають на процеси формування й твердіння виробів. Це дозволяє готувати бетонну суміш безпосередньо на будівельному майданчику та використовувати її для улаштування монолітних несучих та огороджувальних конструкцій, що успішно реалізується ТОВ "БУДСПЕКТР". Підвищена вологісна усадка компенсується шляхом уведення мінеральних добавок. Наведені приклади зведення стін з пінобетонних блоків та улаштування наливної теплоізоляції перекриттів і покрівель підтверджують доцільність широкого використання пінобетону неавтоклавного твердіння при спорудженні й утепленні промислових і цивільних будівель, включаючи улаштування монолітних конструкцій на основі технології та практичного досвіду ТОВ "БУДСПЕКТР"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/2702
Располагается в коллекциях:Вісник ОДАБА №65



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.