Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/2702
Назва: Практичний досвід використання збірного і монолітного неавтоклавного пінобетону при зведені енергоефективних будівель ТОВ "Будспектр"
Автори: Пашинський, В.А.
Настоящий, В.А.
Дарієнко, В.В.
Томаченко, Є.О.
Ключові слова: пінобетон
монолітні конструкції
вологісна усадка
наливна теплоізоляція
Дата публікації: 2016
Короткий огляд (реферат): Пінобетон неавтоклавного твердіння є дешевим, екологічно чистим та ефективним будівельним матеріалом з достатньо високими теплотехнічними характеристиками. Перевагами пінобетону є невисока чутливість до ряду факторів, що впливають на процеси формування й твердіння виробів. Це дозволяє готувати бетонну суміш безпосередньо на будівельному майданчику та використовувати її для улаштування монолітних несучих та огороджувальних конструкцій, що успішно реалізується ТОВ "БУДСПЕКТР". Підвищена вологісна усадка компенсується шляхом уведення мінеральних добавок. Наведені приклади зведення стін з пінобетонних блоків та улаштування наливної теплоізоляції перекриттів і покрівель підтверджують доцільність широкого використання пінобетону неавтоклавного твердіння при спорудженні й утепленні промислових і цивільних будівель, включаючи улаштування монолітних конструкцій на основі технології та практичного досвіду ТОВ "БУДСПЕКТР"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/2702
Розташовується у зібраннях:Вісник ОДАБА №65



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.