Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4302
Назва: Интерьер и оборудование предприятий общественного питания
Автори: Уренев, В.П.
Ключові слова: предприятия общественного питания
тенденции
интерьер
рациональный выбор оборудования
Дата публікації: 1988
Видавництво: Київ, Будівельник
Серія/номер: ;с.112
Короткий огляд (реферат): В книге рассматриваются особенности формирования и основные тенденции решения современных интерьеров предприятий общественного питания; приводятся рекомендации по выбору наиболее рациональных видов оборудования.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4302
Розташовується у зібраннях:Підручники кафедри архітектури будівель і споруд

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Интерьер и оборудование предприятий общественного питания.pdfКнига13,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.