Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4556
Назва: Исследование анизотропных свойств известняка-ракушечника в лабораторных условиях
Автори: Новский, А.В.
Новский, В.А.
Вивчарук, В.В.
Ключові слова: известняк-ракушечник
структурная прочность
анизотропия
Дата публікації: 2013
Видавництво: Збірник наукових праць. Серія: Галузеве машинобудування, будівництво / Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
Серія/номер: Випуск 3 (38). Том 1;с 387-294
Короткий огляд (реферат): Изложена методика и результаты определения предела прочности на одноосное сжатие и структурной прочности известняка-ракушечника в приборе ОИСИ-4 при различных направлениях вектора нагрузки относительно к слоистости.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4556
Розташовується у зібраннях:Стаття в журналі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження анізотропних властивостей вапняку-черепашнику у лабораторних умовах.pdfОсновна стаття2,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.