Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5683
Название: Управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств
Другие названия: Вісник Прикарпатського університету. Серія «Економіка».. – Івано-Франківськ: Плай
Авторы: Сахацький, М.П.
Захарченко, О.В.
Сахацький, П.М.
Ключевые слова: система управління
збутова діяльність
м’ясопереробні підприємства
Дата публикации: 2017
Серия/номер: Випуск 12;с.209-214
Краткий осмотр (реферат): В статті визначається об’єкт та суб’єкт дослідження, обґрунтовується зміст та розкриваються складові елементи системи управління збутовою діяльністю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/5683
Располагается в коллекциях:Стаття в журналі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств.pdfОсновна стаття281,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.