Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/6106
Название: Про компетентісний підхід та удосконалення організації навчального процесу вивчення дисципліни «інженерна графіка».
Авторы: Бредньова, В.П.
Калінін, О.О.
Калініна, Т.О.
Ключевые слова: організація навчального процесу
інженерна графіка
Дата публикации: 2017
Краткий осмотр (реферат): У сучасних умовах реформування системи вищої освіти набуває суттєве значення розвиток та удосконалення компетентісного підходу до навчання графічним дисциплінам майбутніх фахівців у будівництві. В Одеській державній академії будівництва та архітектури в 2016-2017 навч. р. у першому семестрі на кафедрі нарисної геометрії та інженерної графіки авторами проводились традиційні експериментальні дослідження серед студентів-першокурсників (50 студентів, вибірково) спеціальностей ПЦБ «Будівництво та цивільна інженерія» та «Менеджмент». При вивченні дисципліни «Інженерна графіка» за допомогою опитування (за анонімними відповідями) проводився моніторинг за поточним та підсумковим контролем знань студентів на предмет визначення впливу контактного часу «студент-викладач» (аудиторна робота) або просто самостійна робота студента та здобуття індивідуальних графічних компетенцій - без викладача (таблиця). Дослідження проводились з метою розробки ефективних засобів підвищення якості в навчанні та рекомендацій для удосконалення організації навчального процесу. Із аналізу таблиці можна зробити висновок, що студентам-першокурсникам для досягнення якісного рівня графічних компетенцій, необхідним є самостійна робота в аудиторії під керівництвом викладача.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/6106
Располагается в коллекциях:2017р.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Про компетентісний підхід та удосконалення ....pdfОсновна стаття1,45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.