Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7530
Название: Методичні засади щодо використання музейного простору одеської державної академії будівництва та архітектури в ході викладання дисципліни "історія будівництва та архітектури південного регіону"
Авторы: Макушина, Г.І.
Ключевые слова: історії будівництва
лекції-екскурсії
Дата публикации: 2019
Серия/номер: Ч.2;
Краткий осмотр (реферат): Вивчення історії будівництва Південної України, її причин,процесів, явищ та наслідків є важливим етапом у формуванні особистості студента сучасного вищого навчального закладу будівельного профілю. В ході викладання дисципліни «Історія будівництва та архітектури Південного регіону», згідно програми, остання лекція присвячена проблемам внеску Одеської державної академії будівництва та архітектури в розвиток будівельної справи Південної України. Лекція проводиться в музеї Одеської державної академії будівництва та архітектури. В ході вступної частини викладач використовує проблемний метод. Він є необхідним в даному випадку, тому що проблемна ситуація є джерелом мислення для студента. У вступній частині лекції студенти отримують завдання, які полягають у характеристиці кожного періоду історії академії за такими пунктами: хронологічні рамки періоду, назва навчального закладу,прізвища вчених, який внесок зроблено в розвиток будівництва Півдня України, прилади та будівельні матеріали, що були створені у відповідний період.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7530
Располагается в коллекциях:2019р.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ.pdfСтаття368,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.