Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКолеснікова, Н.Ю.-
dc.date.accessioned2019-08-16T09:09:48Z-
dc.date.available2019-08-16T09:09:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983-
dc.description.abstractОстаннім часом в торгівельних і торгівельно-розважальних центрах (ТРЦ) набуло широкого поширення таке явище в сфері громадського харчування, як фуд-корт. Цей вид громадського харчування вирішує важливу задачу - утримати відвідувача в межах торгівельного центру максимально тривалий час, за який у нього може з'явитися бажання придбати ще що-небудь. Фуд-корт, або «ресторанний дворик», - великий внутрішній простір з загальними столиками по центру і різноманітними прилавками швидкого харчування по периметру.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпроектуванняuk_UA
dc.subjectпідприємство громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectторгівельно- розважальні центриuk_UA
dc.titleПроектування підприємств громадського харчування у торгівельно- розважальних центрахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей 75-ї науково-технічної конференції професорсько-викладацького складу академії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Проектування підприємств....pdfОсновна стаття1,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.