Please use this identifier to cite or link to this item: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983
Title: Проектування підприємств громадського харчування у торгівельно- розважальних центрах
Authors: Колеснікова, Н.Ю.
Keywords: проектування
підприємство громадського харчування
торгівельно- розважальні центри
Issue Date: 2019
Abstract: Останнім часом в торгівельних і торгівельно-розважальних центрах (ТРЦ) набуло широкого поширення таке явище в сфері громадського харчування, як фуд-корт. Цей вид громадського харчування вирішує важливу задачу - утримати відвідувача в межах торгівельного центру максимально тривалий час, за який у нього може з'явитися бажання придбати ще що-небудь. Фуд-корт, або «ресторанний дворик», - великий внутрішній простір з загальними столиками по центру і різноманітними прилавками швидкого харчування по периметру.
URI: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983
Appears in Collections:Тези доповідей 75-ї науково-технічної конференції професорсько-викладацького складу академії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Проектування підприємств....pdfОсновна стаття1,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.