Please use this identifier to cite or link to this item:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983
Title: | Проектування підприємств громадського харчування у торгівельно- розважальних центрах |
Authors: | Колеснікова, Н.Ю. |
Keywords: | проектування підприємство громадського харчування торгівельно- розважальні центри |
Issue Date: | 2019 |
Abstract: | Останнім часом в торгівельних і торгівельно-розважальних центрах (ТРЦ) набуло широкого поширення таке явище в сфері громадського харчування, як фуд-корт. Цей вид громадського харчування вирішує важливу задачу - утримати відвідувача в межах торгівельного центру максимально тривалий час, за який у нього може з'явитися бажання придбати ще що-небудь. Фуд-корт, або «ресторанний дворик», - великий внутрішній простір з загальними столиками по центру і різноманітними прилавками швидкого харчування по периметру. |
URI: | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983 |
Appears in Collections: | Тези доповідей 75-ї науково-технічної конференції професорсько-викладацького складу академії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Проектування підприємств....pdf | Основна стаття | 1,04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.