Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983
Назва: Проектування підприємств громадського харчування у торгівельно- розважальних центрах
Автори: Колеснікова, Н.Ю.
Ключові слова: проектування
підприємство громадського харчування
торгівельно- розважальні центри
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Останнім часом в торгівельних і торгівельно-розважальних центрах (ТРЦ) набуло широкого поширення таке явище в сфері громадського харчування, як фуд-корт. Цей вид громадського харчування вирішує важливу задачу - утримати відвідувача в межах торгівельного центру максимально тривалий час, за який у нього може з'явитися бажання придбати ще що-небудь. Фуд-корт, або «ресторанний дворик», - великий внутрішній простір з загальними столиками по центру і різноманітними прилавками швидкого харчування по периметру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей 75-ї науково-технічної конференції професорсько-викладацького складу академії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проектування підприємств....pdfОсновна стаття1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.