Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983
Titel: Проектування підприємств громадського харчування у торгівельно- розважальних центрах
Autoren: Колеснікова, Н.Ю.
Stichwörter: проектування
підприємство громадського харчування
торгівельно- розважальні центри
Erscheinungsdatum: 2019
Zusammenfassung: Останнім часом в торгівельних і торгівельно-розважальних центрах (ТРЦ) набуло широкого поширення таке явище в сфері громадського харчування, як фуд-корт. Цей вид громадського харчування вирішує важливу задачу - утримати відвідувача в межах торгівельного центру максимально тривалий час, за який у нього може з'явитися бажання придбати ще що-небудь. Фуд-корт, або «ресторанний дворик», - великий внутрішній простір з загальними столиками по центру і різноманітними прилавками швидкого харчування по периметру.
URI: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей 75-ї науково-технічної конференції професорсько-викладацького складу академії

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Проектування підприємств....pdfОсновна стаття1,04 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt.