Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorУреньов, В.П.-
dc.contributor.authorСнядовський, Ю.О.-
dc.contributor.authorЗахаревська, Н.С.-
dc.contributor.authorКолеснікова, Н.Ю.-
dc.date.accessioned2017-12-25T21:34:51Z-
dc.date.available2017-12-25T21:34:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139-
dc.description.abstractПідприємства громадського харчування (ресторани, кафе, бари, їдальні і так далі), займають важливу частину торгового обслуговування населення. Групи приміщень підприємств громадського харчування входять до складу усіх курсових і дипломних проектів. Цей навчальний посібник призначений для надання допомоги в практичних питаннях проектування підприємств громадського харчування на усіх етапах вивчення студентами - архітекторами цього типу будівлі.uk_UA
dc.publisherОдеса, ОДАБАuk_UA
dc.relation.ispartofseries;с.82-
dc.subjectпідприємства громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectархітектурно-планувальні рішенняuk_UA
dc.subjectпротипожежні вимогиuk_UA
dc.subjectкласифікаціяuk_UA
dc.titleПідприємства громадського харчуванняuk_UA
dc.title.alternativeНавчальний посібник до виконання розділу курсових та дипломних проектів з архітектурного проектування для студентів ІІІ-VI курсів спеціальності «Архітектура та містобудування», спеціалізації «Архітектура будівель та споруд» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та «магістр»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники кафедри архітектури будівель і споруд

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Підприємства громадського харчування.pdfНавчальний посібник9,5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.