Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139
Назва: Підприємства громадського харчування
Інші назви: Навчальний посібник до виконання розділу курсових та дипломних проектів з архітектурного проектування для студентів ІІІ-VI курсів спеціальності «Архітектура та містобудування», спеціалізації «Архітектура будівель та споруд» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та «магістр»
Автори: Уреньов, В.П.
Снядовський, Ю.О.
Захаревська, Н.С.
Колеснікова, Н.Ю.
Ключові слова: підприємства громадського харчування
архітектурно-планувальні рішення
протипожежні вимоги
класифікація
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одеса, ОДАБА
Серія/номер: ;с.82
Короткий огляд (реферат): Підприємства громадського харчування (ресторани, кафе, бари, їдальні і так далі), займають важливу частину торгового обслуговування населення. Групи приміщень підприємств громадського харчування входять до складу усіх курсових і дипломних проектів. Цей навчальний посібник призначений для надання допомоги в практичних питаннях проектування підприємств громадського харчування на усіх етапах вивчення студентами - архітекторами цього типу будівлі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники кафедри архітектури будівель і споруд

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Підприємства громадського харчування.pdfНавчальний посібник9,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.