Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139
Назва: | Підприємства громадського харчування |
Інші назви: | Навчальний посібник до виконання розділу курсових та дипломних проектів з архітектурного проектування для студентів ІІІ-VI курсів спеціальності «Архітектура та містобудування», спеціалізації «Архітектура будівель та споруд» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та «магістр» |
Автори: | Уреньов, В.П. Снядовський, Ю.О. Захаревська, Н.С. Колеснікова, Н.Ю. |
Ключові слова: | підприємства громадського харчування архітектурно-планувальні рішення протипожежні вимоги класифікація |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Одеса, ОДАБА |
Серія/номер: | ;с.82 |
Короткий огляд (реферат): | Підприємства громадського харчування (ресторани, кафе, бари, їдальні і так далі), займають важливу частину торгового обслуговування населення. Групи приміщень підприємств громадського харчування входять до складу усіх курсових і дипломних проектів. Цей навчальний посібник призначений для надання допомоги в практичних питаннях проектування підприємств громадського харчування на усіх етапах вивчення студентами - архітекторами цього типу будівлі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники кафедри архітектури будівель і споруд |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Підприємства громадського харчування.pdf | Навчальний посібник | 9,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.