Please use this identifier to cite or link to this item:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139
Title: | Підприємства громадського харчування |
Other Titles: | Навчальний посібник до виконання розділу курсових та дипломних проектів з архітектурного проектування для студентів ІІІ-VI курсів спеціальності «Архітектура та містобудування», спеціалізації «Архітектура будівель та споруд» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та «магістр» |
Authors: | Уреньов, В.П. Снядовський, Ю.О. Захаревська, Н.С. Колеснікова, Н.Ю. |
Keywords: | підприємства громадського харчування архітектурно-планувальні рішення протипожежні вимоги класифікація |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Одеса, ОДАБА |
Series/Report no.: | ;с.82 |
Abstract: | Підприємства громадського харчування (ресторани, кафе, бари, їдальні і так далі), займають важливу частину торгового обслуговування населення. Групи приміщень підприємств громадського харчування входять до складу усіх курсових і дипломних проектів. Цей навчальний посібник призначений для надання допомоги в практичних питаннях проектування підприємств громадського харчування на усіх етапах вивчення студентами - архітекторами цього типу будівлі. |
URI: | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники кафедри архітектури будівель і споруд |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Підприємства громадського харчування.pdf | Навчальний посібник | 9,5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.