Please use this identifier to cite or link to this item: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139
Title: Підприємства громадського харчування
Other Titles: Навчальний посібник до виконання розділу курсових та дипломних проектів з архітектурного проектування для студентів ІІІ-VI курсів спеціальності «Архітектура та містобудування», спеціалізації «Архітектура будівель та споруд» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та «магістр»
Authors: Уреньов, В.П.
Снядовський, Ю.О.
Захаревська, Н.С.
Колеснікова, Н.Ю.
Keywords: підприємства громадського харчування
архітектурно-планувальні рішення
протипожежні вимоги
класифікація
Issue Date: 2017
Publisher: Одеса, ОДАБА
Series/Report no.: ;с.82
Abstract: Підприємства громадського харчування (ресторани, кафе, бари, їдальні і так далі), займають важливу частину торгового обслуговування населення. Групи приміщень підприємств громадського харчування входять до складу усіх курсових і дипломних проектів. Цей навчальний посібник призначений для надання допомоги в практичних питаннях проектування підприємств громадського харчування на усіх етапах вивчення студентами - архітекторами цього типу будівлі.
URI: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139
Appears in Collections:Навчальні посібники кафедри архітектури будівель і споруд

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підприємства громадського харчування.pdfНавчальний посібник9,5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.