Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139
Titel: Підприємства громадського харчування
Sonstige Titel: Навчальний посібник до виконання розділу курсових та дипломних проектів з архітектурного проектування для студентів ІІІ-VI курсів спеціальності «Архітектура та містобудування», спеціалізації «Архітектура будівель та споруд» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та «магістр»
Autoren: Уреньов, В.П.
Снядовський, Ю.О.
Захаревська, Н.С.
Колеснікова, Н.Ю.
Stichwörter: підприємства громадського харчування
архітектурно-планувальні рішення
протипожежні вимоги
класифікація
Erscheinungsdatum: 2017
Herausgeber: Одеса, ОДАБА
Serie/Report Nr.: ;с.82
Zusammenfassung: Підприємства громадського харчування (ресторани, кафе, бари, їдальні і так далі), займають важливу частину торгового обслуговування населення. Групи приміщень підприємств громадського харчування входять до складу усіх курсових і дипломних проектів. Цей навчальний посібник призначений для надання допомоги в практичних питаннях проектування підприємств громадського харчування на усіх етапах вивчення студентами - архітекторами цього типу будівлі.
URI: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139
Enthalten in den Sammlungen:Навчальні посібники кафедри архітектури будівель і споруд

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Підприємства громадського харчування.pdfНавчальний посібник9,5 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt.