Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139
Название: | Підприємства громадського харчування |
Другие названия: | Навчальний посібник до виконання розділу курсових та дипломних проектів з архітектурного проектування для студентів ІІІ-VI курсів спеціальності «Архітектура та містобудування», спеціалізації «Архітектура будівель та споруд» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та «магістр» |
Авторы: | Уреньов, В.П. Снядовський, Ю.О. Захаревська, Н.С. Колеснікова, Н.Ю. |
Ключевые слова: | підприємства громадського харчування архітектурно-планувальні рішення протипожежні вимоги класифікація |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Одеса, ОДАБА |
Серия/номер: | ;с.82 |
Краткий осмотр (реферат): | Підприємства громадського харчування (ресторани, кафе, бари, їдальні і так далі), займають важливу частину торгового обслуговування населення. Групи приміщень підприємств громадського харчування входять до складу усіх курсових і дипломних проектів. Цей навчальний посібник призначений для надання допомоги в практичних питаннях проектування підприємств громадського харчування на усіх етапах вивчення студентами - архітекторами цього типу будівлі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники кафедри архітектури будівель і споруд |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Підприємства громадського харчування.pdf | Навчальний посібник | 9,5 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.