Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139
Название: Підприємства громадського харчування
Другие названия: Навчальний посібник до виконання розділу курсових та дипломних проектів з архітектурного проектування для студентів ІІІ-VI курсів спеціальності «Архітектура та містобудування», спеціалізації «Архітектура будівель та споруд» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та «магістр»
Авторы: Уреньов, В.П.
Снядовський, Ю.О.
Захаревська, Н.С.
Колеснікова, Н.Ю.
Ключевые слова: підприємства громадського харчування
архітектурно-планувальні рішення
протипожежні вимоги
класифікація
Дата публикации: 2017
Издательство: Одеса, ОДАБА
Серия/номер: ;с.82
Краткий осмотр (реферат): Підприємства громадського харчування (ресторани, кафе, бари, їдальні і так далі), займають важливу частину торгового обслуговування населення. Групи приміщень підприємств громадського харчування входять до складу усіх курсових і дипломних проектів. Цей навчальний посібник призначений для надання допомоги в практичних питаннях проектування підприємств громадського харчування на усіх етапах вивчення студентами - архітекторами цього типу будівлі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/4139
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники кафедри архітектури будівель і споруд

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Підприємства громадського харчування.pdfНавчальний посібник9,5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.