Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983
Название: Проектування підприємств громадського харчування у торгівельно- розважальних центрах
Авторы: Колеснікова, Н.Ю.
Ключевые слова: проектування
підприємство громадського харчування
торгівельно- розважальні центри
Дата публикации: 2019
Краткий осмотр (реферат): Останнім часом в торгівельних і торгівельно-розважальних центрах (ТРЦ) набуло широкого поширення таке явище в сфері громадського харчування, як фуд-корт. Цей вид громадського харчування вирішує важливу задачу - утримати відвідувача в межах торгівельного центру максимально тривалий час, за який у нього може з'явитися бажання придбати ще що-небудь. Фуд-корт, або «ресторанний дворик», - великий внутрішній простір з загальними столиками по центру і різноманітними прилавками швидкого харчування по периметру.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/7983
Располагается в коллекциях:Тези доповідей 75-ї науково-технічної конференції професорсько-викладацького складу академії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Проектування підприємств....pdfОсновна стаття1,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.