Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/3711
Назва: | Исторические предпосылки формирования предприятий общественного питания |
Автори: | Уренев, В.П. |
Ключові слова: | исторические предпосылки формирование предприятия общественное питание |
Дата публікації: | 2000 |
Короткий огляд (реферат): | Историческим родоначальником трактирного промысла была корчма, которая являлась самобытным древнеславянским питейным заведением. Слово "корчма" произошло от "корчма" (корм). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/3711 |
Розташовується у зібраннях: | Сборник РПАиГ №02 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Исторические предпосылки формирования... .pdf | Основная статья | 9,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.