Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/3711
Назва: Исторические предпосылки формирования предприятий общественного питания
Автори: Уренев, В.П.
Ключові слова: исторические предпосылки
формирование предприятия
общественное питание
Дата публікації: 2000
Короткий огляд (реферат): Историческим родоначальником трактирного промысла была корчма, которая являлась самобытным древнеславянским питейным заведением. Слово "корчма" произошло от "корчма" (корм).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://mx.ogasa.org.ua/handle/123456789/3711
Розташовується у зібраннях:Сборник РПАиГ №02

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Исторические предпосылки формирования... .pdfОсновная статья9,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.